Diensten van kso: van
Spanning tot succes

Van standaard elektrotechnisch werk, installaties voor brandveiligheid en gebouw- en huisautomatisering tot zonnepanelen en laadstations: KSO is oprecht een allround specialist.

Topkwaliteit en de
eindgebruiker centraal stellen

In bijna twintig jaar tijd zijn we uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot een gerenommeerd allround elektrotechnisch installatiebedrijf. Wat ons onderscheidt? Allereerst: topkwaliteit. Zo garandeert onze eigen KSO-standaard de ultieme veiligheid en kwaliteit. Maar ook de eindgebruiker centraal stellen, de gouden regel dat afspraak ook echt afspraak is, de onbetwiste focus op waarde toevoegen voor alle belanghebbenden én zowel mee- als vooruitdenken.

Het allround
dienstenpalet van KSO

Allround is misschien nog wel een understatement, als je kijkt naar het diverse dienstenpalet dat we in de loop der jaren zijn gaan aanbieden. Enkele highlights uit onze dienstverlening:

Diensten

Gebouw- en huisautomatisering

Bij gebouw- en huisautomatisering worden verschillende systemen geautomatiseerd en geïntegreerd zodat ze kunnen ‘samenwerken’ en centraal zijn te bedienen. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om systemen voor HVAC (verwarming, ventilatie en airco), verlichting, beveiliging, branddetectie en toegangscontrole, maar ook bijvoorbeeld een zwembadsysteem.

Wat we doen

Elektrotechniek in de woningbouw

Voor de bouw van grondgebonden woningen, hoogbouw, luxe woningen en villa’s verzorgen we ‘standaard’ elektrotechnische installaties. Van tekeningen, aansluitingen op het elektriciteitsnet, meterkasten, groepen en bedrading tot stopcontacten, (licht)schakelaars en verlichtingspunten.

Brandmeld- en ontruimings- installaties

Rookmelders leggen we standaard aan. In grotere panden zoals utiliteitsgebouwen, appartementencomplexen en parkeergarages installeren we vaak brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Dat is specialistisch werk, waarvoor de juiste certificeringen noodzakelijk zijn. KSO kan je volledig ontzorgen.

Zonnepanelen, laadstations en energieopslag

De laatste paar jaar installeren wij meer en meer zonnepanelen, laadstations, laadpleinen en energieopslagsystemen. Bij particulieren en bedrijven, maar ook bij non-profitorganisaties zoals gemeentes, woningcorporaties en zorginstellingen. Als allround elektrotechnisch bedrijf kunnen wij ieder groen project van a tot z realiseren, inclusief bijvoorbeeld verzwaring van de netaansluiting.

Elektrotechniek in de utiliteitsbouw

Elektrotechniek in de utiliteitsbouw gaat gepaard met veel uitdagingen. Denk aan complexere elektrische systemen met een grotere belasting, maar ook aan strengere regels en geavanceerde systemen op het gebied van bijvoorbeeld (brand)veiligheid. De ervaren utiliteitsmonteurs van KSO creëren voor iedere uitdaging een veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing.

Systemen in alle soorten en maten

Afhankelijk van de afspraken met de klant, leggen wij ook verschillende soorten elektrische systemen aan. Denk aan installaties voor inbraak, videobewaking, bliksembeveiliging, deurtelefonie, intercom en toegangscontrole.

Data- en communicatie-bekabeling

Al deze systemen en apparaten moeten met elkaar – en soms ook met de buitenwereld – communiceren, via draadloze (wifi)netwerken of data- en communicatiekabels van koper of glasvezel. KSO kan de volledige data- en communicatiebekabeling voor rekening nemen, waaronder het aanleggen van ethernetaansluitingen.

Kopersbegeleiding: De transformatie
van jouw huis tot thuis

Doet KSO de elektrotechnische installatie voor woningbouw? Dan nodigen we klanten altijd uit in onze showroom in Papendrecht. Daar kunnen ze alle techniek zien en ervaren. Maar ook nemen onze verkoopadviseurs onder meer de tekeningen met ze door, maken ze lichtplannen én vertellen ze alles over de mogelijkheden voor huisautomatisering. Zo komt de klant met hulp van KSO tot een totaalvoorstel dat aansluit bij alle behoeften en past binnen het budget.

KSO Kaart

Werkgebied

KSO Installaties, dat is gevestigd in Papendrecht, heeft een werkgebied dat zes provincies bestrijkt: Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland en Flevoland. Benieuwd of we een project voor je kunnen oppakken? Bel ons gerust.

Meer weten?

Neem dan contact op via 078 642 80 39 of info@kso-installaties.nl

Meer weten?

Neem dan contact op via 078 642 80 39 of info@kso-installaties.nl