Jose_de_Jong_KSO

José de Jong: "het team maakt het verschil bij KSO"

José de Jong werkt al sinds 2016 bij KSO en heeft in die tijd een stevige plek in het team veroverd. Hoewel haar functie officieel administratief medewerker is, betekent werken bij KSO veel meer dan dat. "De taken zijn hier niet zo streng afgebakend. Wij werken als team; dat houdt in dat alles gedaan moet worden en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt."

Altijd iets nieuws om op te pakken

José is voornamelijk op kantoor te vinden. Daar zorgt ze samen met haar collega’s voor de financiële zaken, boekhouding, personeelsadministratie en nog veel meer. "Op kantoor hangt eigenlijk altijd een energierijke sfeer," zegt ze enthousiast. Wat haar werk zo boeiend maakt, is dat er altijd weer iets nieuws is om op te pakken. "Op het moment dat het lijkt dat alles loopt, dan gaan de directeuren zich vervelen en zoeken ze een nieuwe uitdaging." Hoewel dit soms kan zorgen voor een hogere werkdruk, vindt zij dat geen probleem. Integendeel, het houdt haar scherp en betrokken.

Korte lijntjes en open deuren

Wat KSO voor José een perfecte match maakt, zijn niet alleen de werkzaamheden, maar vooral de mensen met wie ze werkt. "De collega's zijn open en direct, daar houd ik van," zegt ze. KSO kenmerkt zich door korte lijntjes en open deuren, letterlijk en figuurlijk. "Lunchen doen we met z’n allen. Onderdeel zijn van het team, meedenken en inzet zijn hier heel belangrijk," legt José uit. Deze laagdrempeligheid zorgt ervoor dat iedereen bij KSO zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Groei en ontwikkeling

KSO biedt volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, iets wat José waardeert. "Opleidingen voor nieuwe werkzaamheden worden regelmatig aangeboden en/of intern gegeven, bijvoorbeeld BMI," vertelt ze. Ook individuele cursussen zijn mogelijk, al volgen die vaak pas na initiatief van de werknemer. Deze kansen om te groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, dragen bij aan de dynamiek binnen het bedrijf.

Uitdaging en innovatie

José is trots op de manier waarop KSO uitdagingen aangaat. "KSO gaat geen uitdaging uit de weg, sterker nog, de collega's vinden het leuk om het onmogelijke mogelijk te maken," zegt ze. Dit is een belangrijk aspect van de unieke aanpak van KSO in de branche. Innovatie speelt hierbij een grote rol. "KSO volgt de ontwikkelingen en is niet bang om nieuwe producten te gebruiken of andere werkwijzen toe te passen," legt José uit. Deze bereidheid om te vernieuwen houdt het werk spannend en zorgt ervoor dat KSO voorop blijft lopen in de sector.

Betrokkenheid en doorzettingsvermogen

Als het gaat om de eigenschappen die essentieel zijn voor succes in haar rol, noemt José inzet, doorzettingsvermogen en initiatief. "100% inzet, doorzettingsvermogen, initiatief gecombineerd met een positieve instelling," somt ze op. Deze kwaliteiten zijn volgens haar cruciaal om te slagen in de dynamische omgeving van KSO. José ziet haar toekomst bij KSO dan ook met vertrouwen tegemoet: "Graag blijf ik hier werken om de mensen, en werken met cijfers past bij mij!"