Buddy-Vogel-KSO

Buddy Vogel: Calculator en Leermeester bij KSO

Buddy Vogel is een man van vele talenten bij KSO, waar hij al 16 jaar werkt. Hij vervult niet alleen de rol van calculator en commerciële kracht, maar is ook leermeester en projectleider. Een veelzijdige functie waarin hij vanaf de eerste offerteaanvraag tot de uiteindelijke oplevering betrokken is. We spraken met Buddy over zijn werk en wat KSO voor hem zo speciaal maakt.

Van A tot Z betrokken

Buddy begint enthousiast over zijn functie te vertellen: "Ik ben bij alle projecten betrokken vanaf het begin. We krijgen de offerteaanvragen binnen en ik maak de offertes. Daarna probeer ik ze na te bellen en commercieel met de klant te zijn. Ik maak de calculaties en bespreek de offertes met de klant. Als ik het werk binnenhaal, ben ik trots. Vervolgens draag ik het over aan de tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders. Het werk als calculator is altijd druk, je blijft continu bezig en probeert alle deadlines te halen. Gelukkig kan ik de hulplijnen inzetten waar nodig is."

Naast zijn werk als calculator vervult Buddy ook de rol van leermeester. "Ik ben het aanspreekpunt voor het SBB en de scholen en leerlingen. Ik schrijf de examens zelf en examineer dit in overleg met de scholen. Ik begeleid alle stagelopers bij het bedrijf en probeer ze binnen te halen. Ook alle sollicitaties voor leerlingen die op zoek zijn naar een baan komen bij mij terecht. Daarnaast stuur ik de mensen op het bedrijf aan waar nodig is."  

Werken in een hecht team

Het teamgevoel is sterk bij KSO, iets wat Buddy erg waardeert. "In het bedrijf werk ik eigenlijk samen met iedereen, binnen of buiten. We zijn allemaal waardevol voor KSO." Dit gevoel van samenhorigheid draagt bij aan de prettige werkomgeving. "Het voelt als een grote familie. Het gevoel dat we stappen maken en verbeteren. Het kan altijd nog mooier en daar blijven we naar op zoek."

Innovatie en persoonlijke ontwikkeling

KSO biedt ook veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Buddy vertelt: "Ik ontwikkel mezelf en verbeter mezelf door te leren van mijn meerderen. We blijven energie steken in nieuwe ideeën. We denken met zijn allen mee en zijn constant op zoek naar vernieuwing. Het blijft belangrijk om naar elkaar te luisteren."

Unieke aanpak

Wat KSO echt uniek maakt in de branche? "WE OWN IT." Deze instelling zorgt ervoor dat KSO altijd de verwachtingen van klanten overtreft. "We zorgen dat de klant een mooi project krijgt geleverd. We geven ze suggesties en ideeën die wij zien. Wat we maken, maken wij goed. We spreken het uit en maken het waar."

Waarom KSO?

Als werkgever past KSO perfect bij Buddy. "Het is een opgeruimde werkplek, niet te heet of te koud, en er staan goed werkende apparaten. We zijn vriendelijk en denken mee met de klant. Het bedrijf biedt een omgeving waarin ik mezelf kan ontwikkelen en verbeteren."

Met zijn veelzijdige rol en jarenlange ervaring is Buddy een onmisbare schakel binnen KSO. Zijn betrokkenheid bij projecten van begin tot eind, zijn werk als leermeester en zijn bijdrage aan de innovatieve cultuur van KSO maken hem tot een echte ambassadeur van het bedrijf.