Jouw carriere
in een stroomversnelling

Collegiaal. Waardering voor elkaar. Informeel. Zoveel mogelijk waarde toevoegen voor klanten. Het zijn allemaal typische KSO-waarden. Wil jij werken bij het leukste elektrotechnische bedrijf van Nederland?

Werken bij kso installaties

Sinds 2007 is KSO Installaties uitgegroeid tot een professioneel en snelgroeiend elektrotechnisch bedrijf dat projecten oppakt in een groot deel van Nederland. Bijna twintig jaar na de eerste installatie is de sfeer nog net zo informeel en collegiaal.

Werken bij KSO Installaties betekent…

Wat ons kenmerkt

Trefwoorden daarbij zijn onder andere:

  • Afspraak is afspraak
  • What you see is what you get
  • Toegankelijkheid
  • Helderheid
  • Waardering voor elkaar
  • Amicaliteit
“Werken bij KSO voelt vaak alsof je werkt met vrienden. Iedereen – van leerling en secretaresse tot directeur – is bij ons één. Ook de directie komt gewoon in een spijkerbroek naar het werk. De sfeer is heel persoonlijk en collegiaal, zo hebben we bijvoorbeeld een WhatsApp-groep waarin veel handige dingen worden gedeeld tussen collega’s. KSO organiseert veel informele activiteiten, zoals teamuitjes en onze befaamde ‘hapjesdag’. Bijzonder is dat altijd goed wordt gekeken naar de teamsamenstelling, zodat het leerproces tussen de monteurs het beste tot zijn recht komt.”
Buddy Vogel
Calculator bij KSO Installaties

De kso
standaard

KSO heeft een eigen standaard ontwikkeld, die de wettelijke vereisten als minimum neemt en ultieme veiligheid en kwaliteit garandeert. Zo gaan wij bijvoorbeeld strenger om met doorlussen en schrijven we nooit met stift.

Als vakman blijf je bij KSO altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de installatiebranche. Zo hebben we goed opgeleide en hooggekwalificeerde keurmeesters en inspecteurs, blijven wij ons kwaliteitenplan continu vernieuwen én geven we periodiek interne trainingen.

kso
als opleider

KSO is een erkend SBB-leerbedrijf en biedt volop mogelijkheden voor opleidingen en stages. Volg je bijvoorbeeld een BBL-opleiding en werk je vier dagen in de week bij ons, dan betalen wij je opleiding tijdens de vijfde dag. Neem gerust contact op via info@kso-installaties.nl of 078 642 80 39 als je meer wilt weten over onze opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren?

Sta jij te popelen van enthousiasme als je dit allemaal leest? Jouw talent en motivatie in combinatie met onze energie en amicaliteit: het zou zomaar eens een winnende combinatie kunnen zijn. In andere woorden: wij komen graag met je in contact.

Open sollicitaties:
Van harte welkom

Spreken de vacatures op deze pagina je niet (helemaal) aan? Open sollicitaties voor de functie van monteur in wat voor vorm dan ook zijn bij ons altijd van harte welkom. Ben je niet zo’n schrijver? Snappen we. Bel dan gewoon even naar
078 642 80 39.